Yrityksille - Ainoa Lifestyle
21460
page-template-default,page,page-id-21460,page-child,parent-pageid-14,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Yrityksille

Yes, getting healthy does cost money... But doctor and hospital visits cost more.

Työhyvinvointivalmennukset painottuvat valitettavan usein vain liikuntaan ja ravitsemukseen. Tämän johdosta törmätään kahteen ongelmaan: hyvinvoinnin käsite on silloin katettu vain hyvin kapealta sektorilta ja kapea sekä yksipuolinen tulokulma rajaa automaattisesti valmennuksen ulkopuolelle sen osan henkilöstöä, jota terveelliset elämäntavat eivät kiinnosta. Toisin sanoen työnantajan kustantama työhyvinvointiohjelma innostaa vain niitä, jotka usein jo tekevät asioita hyvinvointinsa eteen. Loppuosa henkilöstöstä ei joko osallistu ohjelmaan lainkaan tai osallistuu pakon sanelemana, jolloin motivaatio osallistumiselle on niin heikko, että valmennuksen lopputulos on huono. Jos koko henkilöstöä ei pystytä osallistamaan valmennukseen, ei yrityksen kollektiivinen hyvinvointi parane, saati että se näkyisi positiivisena kehityksenä yrityksen tuloksessa.

 

Ainoa Lifestylen työhyvinvointivalmennukset rakentuvat hyvin pitkälti samalla kaavalla kuin yksilövalmennuksemme. Kick-off -luennon jälkeen kartoitetaan jokaisen osallistujan tilanne fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin suhteen sekä pohditaan, mistä hyvinvointia kenenkin kohdalla lähdetään kehittämään. Tämän jälkeen jokaiselle osallistujalle rakennetaan yksilöllinen toimintasuunnitelma, jossa huomioidaan myös työn fyysiset ja henkiset vaatimukset. Vaikka huomio ja tekeminen keskitettäisiin vain kehoon, mieleen, ihmissuhteisiin tai luontoyhteyteen, valmennettavien energiatasot nousevat ja hyvinvointi kohenee, sillä kaikilla näillä elementeillä on tutkitusti vaikutusta hyvinvointiimme.

 

Ottamalla tämän laajemman ja monipuolisemman lähestymistavan hyvinvointiin, pystymme paremmin tavoittamaan myös ne henkilöstön jäsenet, jotka eivät välttämättä perinteiseen työhyvinvointivalmennukseen osallistuisi. Nämä ihmiset ovat usein myös heitä, kenelle valmennuksesta olisi kaikkein eniten hyötyä.

 

Yrityspalvelut räätälöidään aina yrityskohtaisesti, joten tarjouspyyntö kannattaa laittaa yhteydenottolomakkeen kautta, tai lähettää viesti suoraan osoitteeseen info@ainoalifestyle.com.

Ota yhteyttä

Lue lisää meistä

Blogi

Ota yhteyttä

Lue lisää meistä

Blogi