Ruuhkis - Ainoa Lifestyle
21456
page-template-default,page,page-id-21456,page-child,parent-pageid-14,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ruuhkis

It's all about quality of life and finding a happy balance between work and friends and family.

Ruuhkis – ulospääsy oravanpyörästä on valmennus, jossa tavoitellaan hyvää oloa, vireyttä, terveyttä, sujuvampaa arkea ja parempaa fiilistä. Valmennuksessa edetään askel askeleelta kohti parempia elämäntapoja, haastava ja usein myös kiireinen elämäntilanne huomioon ottaen.

Ruuhkis -valmennuksessa ei tavoitella fitness-kroppaa, maksimaalista penkkipunnerrustulosta tai täydellistä ruokavaliota eikä esimerkiksi liikunta ole erityisen tärkeässä osassa valmennusta. Ravinto-ohjeistuksessa tärkeimpiä asoita terveellisyyden lisäksi ovat helppous, nopea valmistuminen ja kaapista tai tavallisesta ruokakaupasta löytyvät ainekset.

Ruuhkis on suunniteltu koko perheen valmennukseksi. Ajatus ei ole, että yksi perheenjäsen syö ”pupunruokaa” ja muu perhe einesmakaronilaatikkoa vaan koko perhe voi syödä samaa ruokaa, totutella yhdessä uusiin makuihin ja opetella uusia tapoja. Samalla tavalla perhe on huomioitu myös liikuntaan liittyvissä osioissa: saatte vinkkejä siitä, miten päiviin saa lisää arkiaktiivisuutta, millainen kuntosaliohjelma kannattaa tehdä, jos salilla ei ole aikaa huhkia kauaa ja miten usein oikeastaan on edes tarvetta liikkua. Helposti ruuhkavuosien keskellä on valmennuksen kantava ajatus.

Ainoa Lifestyle käsittelee hyvinvointia tavanomaisia valmennuksia laajemmin: valmennuksissamme huomioidaan liikunnan, ravinnon ja levon lisäksi myös muita tutkitusti hyvinvointiimme liittyviä osatekijöitä: mieltä, rakkautta ja suhdetta luontoon.

Toisin kuin erilaisissa dieeteissä, nyt on tarkoitus saada lisää energiaa ja lisätä voimavaroja eikä toisinpäin!

Sopiiko Ruuhkis sinulle? Kyllä, jos:

 

  • tunnet itsesi nuutuneeksi ja kaipaat lisää energiaa
  • et tavoittele supertimmiä kroppaa vaan haluat parantaa elämäntapojasi, kiinteytyä ja tehdä viisaita tekoja terveyttäsi ajatellen
  • koet, että perheesi ruokavalio voisi olla paremmallakin tolalla, mutta sinulla ei ole aikaa, energiaa tai kiinnostusta syventyä aiheeseen
  • myös perheesi on valmis muuttamaan tapojaan ja saamaan lisää vireyttä, hyvää fiilistä ja hyvinvointia.
Kiinnostaa, kertokaa lisää!

Valmennus kestää 12 viikkoa. Valmennuksen ajan saat viikottain sähköpostiisi valmennuskirjeen, joka sisältää vinkkejä, tietoa ja tehtäviä sekä liikuntaohjeita. Valitsimme sähköpostipohjaisen valmennuksen siksi, ettei sinun tarvitse muistaa klikkailla itseäsi valmennusalustalle ja muistaa sinne luotuja tunnuksia. Käyttö on siis sujuvampaa. Lisäksi voit jakaa valmennusviestin helposti myös puolisollesi (tai pyytää meitä tekemään se puolestasi). Kaikki materiaalit myös jäävät haltuusi valmennuksen päätyttyä.

Lisäksi tukenasi on Ruuhiksen oma facebook-ryhmä, josta löydät lisämateriaalia valmennuksen sisältöön liittyen, saat vertaistukea ja voit esittää valmentajille kysymyksiä.

Valmennuksen hinta on 89€.

Seuraava valmennuksemme alkaa 17.9.2018!

Oletko valmis ottamaan ensimmäiset askeleet matkalla kohti parempaa loppuelämää? Tervetuloa mukaan!

Täytä alla oleva lomake ja liity mukaan Ruuhkis-jengiimme!

Saat sähköpostissa laskun ja linkin Ruuhkiksen omaan facebook-ryhmään.