Ravintovalmennus - Ainoa Lifestyle
23259
page-template-default,page,page-id-23259,page-child,parent-pageid-21454,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Ravintovalmennus

Extremes are easy. Strive for balance.

Haluatko voida paremmin tai päästä eroon jatkuvasti kiusaavasta makeanhimosta? Oletko laihduttanut useaan otteeseen tai tuntuuko, että paino nousee kun katsotkin suklaalevyä?

 

Ravinnon pitäisi olla yksi elämämme peruspilareista, mutta siitä on tullut oikea taistelutanner ja stressin aiheuttaja. Se, mitä pitää syödä ja mitä ei missään tapauksessa saa syödä, vaihtelee lähteestä tai trendeistä riippuen.  Päässämme pyörii nykyisin lukemattomia ravintoon liittyviä kysymyksiä, kuten ”onko avokadoa pakko syödä jos ei tykkää?” tai ”aiheuttaako ruisleipä sairauksia?”. (Ei ja ei, jos jäit miettimään.)  Ihmiset haluavat olla lihaksikkaampia, hoikempia tai terveempiä, mutta samaan aikaan elintapasairaudet ja ylipainoisten määrä jatkaa nousuaan. Olemme keskittyneet nippeleihin ja kieltolistoihin unohtaen perusteet.

 

Ravintovalmennuksessa palaamme takaisin perusteisiin, kuten siihen, miten koostaa päivän ateriat. Lisäksi pureudumme asiakkaan ongelmiin, esimerkiksi vuorotyön vaikutuksiin tai siihen, että ruuhkavuosien läpi juostessa ei muisteta tai ehditä syödä.

 

Valmennuksen sisältö ja kesto riippuu asiakkaan tarpeista. Joskus yksi tapaaminen riittää, toisinaan tapaamisia tarvitaan useampia. Tapaamiset ovat noin kuukauden välein, jolloin edelliskerran oppeja ja ajatuksia ehtii rauhassa jäsennellä ja kokeilla omassa arjessaan.

 

Jokaiseen valmennukseen kuuluu vähintään taustatietojen kartoitus, ruokapäiväkirjan analysointi ja tavoitteista riippuva ohjeistus.

 

Valmennuksen hinta on ensimmäiseltä tapaamiselta 115 €, seuraavilta 95 €.

RAVINTOVALMENTAJAMME SINI-LIISA

 

Sini-Liisa on fysioterapeutti, PhysioTrainer/personal trainer (FIHF) sekä ravintovalmentaja (FIHF). Hän on valmentajana aina kannustava, tiettyyn rajaan asti myös empaattinen ja ymmärtäväinen. Sini-Liisa osaa kuitenkin olla tarpeen mukaan myös vaativa ja tiukka valmennettavilleen.

 

”Lapset tarvitsevat rakkauden lisäksi myös rajoja ja niin tarvitsevat myös monet valmennettavat.”

 

Lisää Sini-Liisasta voit lukea FAQ-sivuiltamme ja hänen blogiinsa pääset tästä: Sini-Liisa ihmemaassa.