HMP-valmennus - Ainoa Lifestyle
23261
page-template-default,page,page-id-23261,page-child,parent-pageid-21454,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

HMP-valmennus

It is not enough to have good mind; the main thing is to use it well

Jokaisella meistä on yksi tai useampi asia, missä haluamme olla hyviä ja jopa menestyä. Yhdelle se on työuran ja ammattitaidon rakentaminen, toinen haluaa menestyä urheilussa tai muissa harrastuksissa ja kolmas haluaa olla parempi vanhempi tai puoliso. Kilpailu on kovaa niin urheilussa kuin työelämässä ja arki asettaa haasteensa perhe-elämän pyörittämiselle. Mikäli oikeasti haluaa menestyä siinä itselle tärkeässä asiassa, ei enää ole varaa olla panostamatta henkisen suorituskyvyn kehittämiseen.

 

Henkinen suorituskyky rakentuu hyvästä tilannetajusta, joka auttaa tekemään oikeita päätöksiä. Sen lisäksi tarvitaan resilienssiä, eli joustavuutta, stressinsietokykyä sekä kykyä palautua kuormasta. Kolmas keskeinen elementti on kyky keskittää energiat ja huomio käsillä olevan tehtävän hoitamiseen. High Mental Performance -valmennus keskittyy auttamaan valmennettavaa kehittämään näitä taitoja itsessään, sekä soveltamaan niitä sillä elämän osa-alueella, jossa hän haluaa nostaa tasoaan ja menestyä.

Valmennuksen avulla itsetuntemuksesi kasvaa ja saat konkreettisia työkaluja ajanhallintaan, tavoitteiden määrittelemiseen sekä toimintasuunnitelman tekemiseen. Lisäksi saat tehtäviä ja työkaluja, joilla kehität ja parannat omaa resilienssiäsi, tilannetajuasi sekä keskittymiskykyäsi. Valmennuksen myötä oma henkinen suorituskykysi kasvaa ja huomaat olevasi tehokkaampi ja aikaansaavempi. Lisäksi opit hallitsemaan ajatuksiasi ja tunteitasi paremmin, eikä mieli enää ohjaa sinua vaan sinä ohjaat mieltäsi.

 

Valmennuksen sisältö:

 

  • Mindfindr -persoonallisuuskartoitus ja analysointi
  • 5 tapaamista, kesto 1,5h
  • Tehtävät tapaamisten välille
  • Sähköpostiposti- ja puhelinkonsultaatio koko valmennuksen ajan

 

 

Hinta: 425€ (sis. alv. 24%)

 

MIELENVALMENTAJAMME  JOUNI

 

Jouni on koulutukseltaan fysioterapeutti, personal trainer sekä Mind Coach. Jouni on myös mukana kouluttamassa uusia Mind Coacheja ja lisäksi hän käy luennoimassa ja valmentamassa yrityksissä psyykkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista.

 

Jounin blogiin pääset tästä: #mentaalimies