Henkilökohtainen valmennus - Ainoa Lifestyle
21454
page-template-default,page,page-id-21454,page-parent,page-child,parent-pageid-14,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Henkilökohtainen valmennus

Only I can change my life. No one can do it for me.

Hyvinvoinnista tehdään usein tarpeettoman vaikeaa. Ravintoasioista kiistellään ja huomio kiinnittyy kokonaiskuvan kannalta olemattoman pieniin asioihin. Mainostajat luovat monenlaisia uskomuksia: ilman sitä, tätä ja tuota et pysty voimaan hyvin tai ainakin olet riskiryhmässä menettää terveytesi lopullisesti. Sama koskee myös liikuntaa, trendejä tulee ja menee. Yhtäältä vannotaan kestävyysliikunnan nimeen, kunhan teet sen oikeilla sykealueilla, toisaalta pitää muistaa kuormittaa lihaksia mahdollisimman monipuolisesti ja vieläpä sopivalla prosentuaalisella kuormalla maksimipainoistasi. Mitä enemmän asioista ottaa selvää ja kuuntelee eri alojen asiantuntijoita, sen monimutkaisemmaksi ja vaikeammaksi asiat menevät. Ei siis ihme, jos ihmiseltä häviää fokus siitä, mikä on oleellista tai oikeasti tärkeää hyvinvoinnin kannalta.

 

Mikäli haluat elää terveen, onnellisen ja pitkän elämän, kannattaa huomioida hyvinvoinnin nelikenttä eli mieli, keho, rakkaus ja luonto. Panosta ihmissuhteisiin, liiku tavalla tai toisella, syö terveellisesti, mutta rennosti, opettele tutkimaan ja kehittämään mieltäsi ja vietä aikaa luonnossa. Olitpa samaa mieltä tai et, nämä ovat tutkitusti niitä tekijöitä, joilla oikeasti on merkitystä meidän hyvinvointiin. Ainoa Lifestylen yksilövalmennuksissa asiakkaan hyvinvointia tarkastellaan tämän nelikentän kautta: ensin kartoitetaan asikkaan lähtötilanne, sitten luodaan yhdessä yksilöllinen suunnitelma ja mietitään, kuinka monen elementin kautta asiakkaan energiatasoja, vireystilaa ja hyvinvointia lähdetään kehittämään.

 

Koska tavoitteena on pysyvä muutos ja kestävät tulokset, pitää hyväksyä, että niitä ei saavuteta hetkessä. Vanhoista tavoista poisoppiminen ja uusien tapojen opettelu ottaa aikaa. Kun vielä huomioidaan, että kovin montaa muutosta ei voi onnistuneesti viedä läpi samalla kertaa, on helppo ymmärtää miksi Ainoa Lifestyle -valmennus kestää vähintään viisi kuukautta. Mutta vaikka valmennusaika saattaa kuulostaa pitkältä, niin muutoksia pyritään tekemään mahdollisimman helpolla tavalla ja keinoilla, jotka tuntuvat asiakkaan näkökulmasta miellyttäviltä, sillä on väärin ajatella että muutos vaatisi ylettömästi ponnisteluja ja itsekuria. Silloin kun keinot ovat oikeita, itsekurin rooli muutoksessa on hyvin pieni.

 

Valmennus sisältää 15 tapaamista (60-90 min/tapaaminen)

 

Valmennus sisältää

  • Mindfindr-persoonallisuuskartoituksen
  • Ravintopäiväkirja-analyysin  ja yksilöllisen ravintovalmennussuunnitelman
  • Liiketestauksen valmennuksen alussa ja lopussa
  • Rasvaprosenttimittauksen valmennuksen alussa ja lopussa
  • Yksilöllisen harjoitusohjelman päivityksineen (sis. aktivoivat tukiliikkeet suorituskyvyn ja palautumisen parantamiseksi)
  • Vähintään yhden tapaamisen kummankin valmentajan kanssa

 

Valmennuksemme vähimmäiskesto on 5kk ja hinta 275€/kk (92€/tapaaminen)

MUUT VALMENNUSVAIHTOEHTOMME:

HMP-valmennus

Ravintovalmennus

Ruuhkis (web)

Yrityksille

VALMENTAJAMME JOUNI JA SINI-LIISA

ovat fysioterapeutteja ja personal trainereita. Jouni on myös Mind Coach, Sini-Liisa taas Ravintovalmentaja (FIHF).

Valmentajamme ovat kannustavia, kokeneita ja kokonaisvaltaisesti asiakkaansa kohtaavia. He ovat huumorintajuisia, ihmisläheisiä eikä kumpaakaan heistä tarvitse pelätä. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Lisää valmentajistamme voit lukea FAQ-sivultamme.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Lue lisää meistä

Blogi