Yksinkertaisuuden kauneus - Ainoa Lifestyle
23481
post-template-default,single,single-post,postid-23481,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Yksinkertaisuuden kauneus

Yksinkertainen on kaunista. Miksi me niin usein unohdamme sen?

Ensimmäinen muistutus yksinkertaisuuden kauneudesta ja toimivuudesta oli se, kun lapseni kertoi, että papan kanssa on ihana katsoa Pikku Kakkosta, kun pappa ei tee samalla muuta. (Sivuhuomautus: istun sohvalla Pikku Kakkosta katsovan lapsen kanssa – ja kirjoitan tätä blogia.)

Toinen muistutus oli se, kun kiipesin mieheni kanssa Ukko-Luoston huipulle. Perillä avasimme skumppapullon sen kunniaksi, että rämmin Tunturimaraton-puolimaratonin läpi, valmistautumiseen liittyvistä ongelmista huolimatta. Siellä me istuttiin ja siemailtiin skumppaa emalimukista ja kuksasta tuulen tuivertaessa tukassa, sateen vihmoessa kasvoille. En muista koska olisin ollut lähellekään yhtä onnellinen esimerkiksi ravintolatreffeillä.

 

 

Ei ole väärin kikkailla tai tehdä monimutkaisia juttuja, mutta muista, että aina ei tarvitse…

  •  tehdä salilla ihmeellisiä kumppari-kahvakuula-laite-liikkeitä vaan perinteiset, yksinkertaiset liikkeet, kuten maastaveto, penkkipunnerrus ja leuanveto tuovat myös tuloksia.
  • panostaa ystävän, puolison tai lasten kanssa olemiseen vaan keskittyä olemaan läsnä.
  • tehdä avokado-varsiselleri-gojimarja-smoothieita välipalaksi vaan yksinkertaiset, perinteiset, tylsät välipalat kuten banaani ja pähkinät tai kunnon voileivät toimivat myös.
  • tehdä mielettömiä ulkomaanmatkoja tai panostaa valtavasti retkieväisiin. Nuotiokahvit ja pari palaa riviä hyvää suklaata kannonnokassa istuen voi myös olla elämys.

 

Ja hei.. Mitkä bileet ovat yleensä parhaita? Ne, jotka syntyvät ex tempore ja joissa tarjolla on popparia, karkkia ja omia juomia. Ei tarvita teemoja, kolmen päivän kokkailuja ja nimikkodrinkkejä. Yksinkertainen on kaunista ja se voi olla myös kaikkein hauskinta.

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Sini-Liisa Heinonen

No Comments

Post a Comment