MIELI - Ainoa Lifestyle
8
page-template-default,page,page-id-8,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

MIELI

Calm mind brings inner strength and self-confidence, so that's very important for good health.

Ihminen ajattelee n. 60 000 ajatusta päivässä ja 1300 sanaa minuutissa.  Nämä ajatukset ja sanat ohjaavat käyttäytymistämme, fyysistä terveyttämme sekä henkistä hyvinvointiamme. Ajatukset ja niistä muodostuvat uskomukset toimivat siis kuin linssi, jonka läpi katselemme maailmaa, luomme todellisuutta ja muodostamme oman tulevaisuutemme. Jos haluamme luoda itsellemme parempaa tulevaisuutta pitää meidän tunnistaa tämänhetkiset ajatukset ja uskomukset ja ryhtyä muokkaamaan niitä valmentamalla omaa mieltämme.

 

Mielen valmentaminen on siis ajattelutaidon harjoittelua ja jalostamista, sekä tunteiden säätelyä, ohjaamista ja tietoista hyödyntämistä. Valmennuksen ydin on itsetuntemuksen kehittymisessä ja oman persoonallisuuden hahmottamisessa. Elämämme laatu on suorassa yhteydessä mielemme laatuun. Siksi mielen valmentamisella on vaikutusta kaikkiin elämän osa-alueisiin.

 

TÄSSÄ UUSIMMAT ARTIKKELIMME AIHEESTA