LUONTO - Ainoa Lifestyle
21372
page-template-default,page,page-id-21372,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

LUONTO

Study nature, love nature, stay close to nature. It will never fail you.

Biofilia eli kaipuu luontoon on meihin ihmisiin sisäänrakennettu ominaisuus, olemmehan kehittyneet elämään ja liikkumaan luonnossa. Valitettavasti nykypäivän hektinen elämänrytmi, tekniikan kehittyminen ja kaupunkikeskeisyys on tehnyt sen, että moni ihminen on auttamattoman vieraantunut luonnosta.  Jopa siinä määrin, että enää ei välttämättä edes tunnisteta kaipuuta luontoon, tai koko ajatus luonnosta ja siellä olemisesta saattaa pelottaa tai ahdistaa.

 

Ainoa –filosofiassa luontoelementin lähtökohtana on auttaa ihmisiä irtaantumaan älylaitteiden vangitsevasta otteesta ja löytämään yhteys luontoon uudelleen.  Tätä ajatusta tukemaan on olemassa useita tutkimuksia niin älylaitteiden negatiivisista terveysvaikutuksista kuin luonnossa vietetyn ajan positiivisista terveysvaikutuksista. Jos siis haluat laskea stressihormonitasoja, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä sekä lisätä aivojen kapasiteettia, niin vahvista omaa luontoyhteyttäsi!

TÄSSÄ UUSIMMAT ARTIKKELIMME AIHEESTA