AINOA - Ainoa Lifestyle
18859
page-template-default,page,page-id-18859,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

AINOA

Aitous.

Sitä sanaa käyttäisimme, jos Ainoa Lifestylen ajatusmaailma pitäisi tiivistää vain yhteen sanaan. Onneksi ei pidä, sillä Ainoa on paljon muutakin. Me arvostamme aitouden lisäksi rehellisyyttä niin itseä kuin muitakin kohtaan. Siis sitä, ettei teeskennellä tai piilouduta valheiden taakse. Rehellisyys on myös vastuunottoa: oli tilanteesi mikä tahansa, olet itse vastuussa tekemisistäsi, ajatuksistasi, syömisistäsi, valinnoistasi. Huh, sehän kuulosti tiukalta. Älä pelästy. Meillä Ainoan tyypeillä on nimittäin humanistinen ihmiskäsitys. Ymmärrämme, etteivät ihmiset ole koneita vaan elämän eri osa-alueet vaikuttavat koko elämään. Siksi tykkäämme termistä armollinen vastuunotto. Eli vaikka sysäämme vastuun hyvinvoinnistasi sinulle, autamme sinua myös löytämään omat rajat ja tunnistamaan voimavarat. Kun painat ylitöitä, vietät vapaa-aikasi puolison kanssa kinastellen tai yksinäisyyttä murehtien ja nukut liian vähän, ei ole viisainta aloittaa tiukkaa ”nyt koko elämä kuntoon”-dieettiä tai tavoitella uutta maratonennätystä. Armollisuus. Mutta ei sinun myöskään tarvitse heittää kaikkia terveellisiä elämäntapoja romukoppaan ja uhrata terveyttäsi tiukan tilanteen tai vastoinkäymisien vuoksi. Vastuunotto. Tai viisaus. Sitäkin arvostamme kovasti. Mitä sitten teetkään hyvinvointisi eteen, tee se viisaasti. Jos et osaa, anna meidän auttaa.

Näistä arvoista syntyy Ainoa Lifestylen valmennukset. Ja koska pidämme kokonaisvaltaista hyvinvointia tärkeänä (mutta emme pidä itse fraasista), tarkastelemme valmennettaviemme hyvinvointia neljän osa-alueen kautta: MIELI / KEHO / RAKKAUS / LUONTO . Näiden osa-alueiden kautta ihminen voi kehittää hyvinvointiaan ja prosessin voi aloittaa miltä tahansa osa-alueelta. Voit siis aloittaa valmennuksessamme, vaikka luonto tarkoittaisi sinulle naapurikorttelissa kulkevaa kissaa tai vaikka vihaisit liikuntaa.

Voit lukea lisää valmennuksen neljästä osa-alueesta lisää niiden omilta sivuilta:

MIELI

KEHO

LUONTO

RAKKAUS

Keitä me oikein olemme? Olemme Jouni ja Sini-Liisa. Olemme pohjakoulutukseltamme fysioterapeutteja ja olemme itse asiassa opiskelleet samaan aikaan samassa koulussa 2,5 vuoden ajan – toisiimme tutustumatta. Olemme työskennelleet monipuolisesti hyvinvointi-, terveys- ja liikunta-alalla ja nyt, vuosia valmistumisen jälkeen, tapasimme yhteisen työpaikan kautta. Tajusimme, että valmennusfilosofiamme menevät hyvin yhteen ja koska tiimi on aina yksilöä vahvempi, päätimme yhdistää voimamme ja tavoitella paremmin voivaa Suomea ja maailmaa.

 

Jokainen valmennettavamme tapaa kummankin Ainoa Lifestylen valmentajan ainakin kerran, sillä kummallakin on omat osaamisalueensa. Erityisesti Sini-Liisa käyttää valmennuksissa paljon fysioterapeutin tietotaitoa ja kiinnittää valmennuksissa erityistä huomiota muun muassa lihastasapainoon ja liikkeiden taloudellisuuteen. Ravintovalmentajana Sini-Liisa on lisäksi vastuussa asiakkaidemme ravintopuolesta. Ravintovalmennuksen kulmakiviä ovat terveellisemmät valinnat, sopiva rentous ja esimerkiksi vireyteen ja makeanhimoon vaikuttavat ravintotekijät. Lisäksi Sini-Liisa arvostaa ravinnon suhteen nopeutta, vaivattomuutta, herkullisuutta ja totta kai myös aitoutta.

 

Aitoutta ja monia muitakin tärkeitä teemoja käsitellään myös Jounin mielenvalmennuksessa. Jouni on perusopintojensa jälkeen kouluttautunut Mind Coach®:iksi ja lähtenyt siirtämään työnsä painopistettä vahvasti mielen puolelle. Jouni on myös yksi Mind Coacheja kouluttavan Mentoritiimin vastuuhenkilöistä ja täten jakaa oppimaansa teorian ja käytännön osaamista eteenpäin. Vastuunotto omista ajatuksista, tunteista ja teoista toimii pohjana niin mielen valmennuksessa kuin koko Ainoa Lifestyle -valmennuksessa. Ja oikeastaan onkin väärin käsitellä niitä kahtena erillisenä osa-alueena, kyse on kuitenkin elämästä, jossa niin mieli kuin keho ovat erottamattomasti toisiinsa kietoutuneet.

Joko kiinnostuit?

Lisää Jounista, Sini-Liisasta ja vähän muustakin:

Jos haluat lähettää meille viestin, voit tehdä sen täällä:

Mahtavat yhteistyökumppanimme löydät täältä:

Lisää Jounista, Sini-Liisasta ja vähän muustakin:

Jos haluat lähettää meille viestin, voit tehdä sen täällä:

Mahtavat yhteistyökumppanimme löydät täältä: